Kom meer te weten

Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer

Blux Box

Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of grote verpakkingen. Blux Box is de opvolger van de Deautybox. De Deautybox is helaas dus niet meer te bestellen.

Een Blux Box cadeau geven

U kunt een Blux Box natuurlijk voor uzelf bestellen. Het is nog leuker wanneer ook uw vriendinnen kunnen genieten van de luxe producten die in een box zitten. Is een van uw vriendinnen binnenkort jarig? Bestel dan een Blux Box voor haar. U kunt eenmalig een Blux Box cadeau doen of een abonnement afsluiten. Een abonnement kent een duur van 1, 3, 6 of 12 maanden. Elke maand zitten er weer leuke beauty, hair en skin producten in de box, waar elke vrouw natuurlijk van houdt!

Golden ticket

Mari van de Ven en Blux Box stellen elke maand de beauty box samen. Mari van de Ven staat in Nederland al jaren bekend om z'n kennis van beauty producten en natuurlijk als visagist. Elke maand wordt door Blux Box een Golden Ticket weggegeven. U maakt met dit ticket kans op een make-over van Mari van de Ven. Wanneer u abonnee wordt maakt u automatisch kans op deze fantastische prijs!

Wilt u graag een box bestellen? Dat kan heel makkelijk via onderstaande link!

De leukste beautybox bestelt u hier!