Kom meer te weten

Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Make-up workshop Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iet... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer

Dames parfum

Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor ze beter bij vrouwen passen. Vrouwenparfum is te onderscheiden in talloze soorten parfum met ieder een andere geur.

Verschillende geuren

Dames parfum is er natuurlijk in verschillende geuren, over het algemeen wordt gesproken over lichte en zware geuren. Lichtere geuren zijn vaak zoeter en luchtiger, ze zijn subtieler aanwezig en hebben iets van een bloemige geur. Zwaardere parfums zijn prominenter aanwezig en zijn bijvoorbeeld anijsachtig van geur.  Het kiezen tussen de verschillende geuren kan gebaseerd worden op verschillende manieren

Geur kiezen

Het kiezen tussen een lichte en zware geuren is belangrijk voor het compleet maken van je voorkomen. Over het algemeen geldt: als de kleding vrolijk is en de make-up is vrolijk, dan past daar best een lichte geur bij. Daarmee wordt de vrolijke beleving het best ingevuld. Zwaardere geuren zijn van toepassing bij donkerdere outfits of hevigere make-up. Hierdoor zal de kleding ongemerkt logischer aansluiten bij het uiterlijk.

Voordelig parfum kopen

Parfum kopen kan een duren gelegenheid zijn, als je dit wil voorkomen in de toekomst kun je op zoek naar voordelige parfum. Een goede website voor voordelige parfum is deze online parfumerie shop. Hier kun je het hele jaar door voordelig parfum kopen voor zowel dames als heren. Doe jezelf eens een goede fles parfum cadeau en laat daarmee je outfit sterker tot zijn recht komen!

lekker geurtje online parfum kopen