Kom meer te weten

Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer

Haarverlenging

Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vrouwen die het echt nodig hebben om bijvoorbeeld zekerder te zijn van zichzelf.

Verschillende haartypes

Vele vrouwen kampen met het probleem dat ze niet tevreden zijn over de lengte van hun haar. Dit kan om vele redenen zijn, sommige vrouwen hebben namelijk van nature een hele slechte conditie van het haar. Het is dan bijvoorbeeld erg dun en kwetsbaar, en het breekt snel af. Andere vrouwen hebben juist heel lang, maar ook meteen heel dun haar, waardoor het haar ook nooit het gewenste volume zal hebben. Ook kan het zijn dat het haar door vele verfbeurten en regelmatig gebruik van hittebestendige producten beschadigd is, waardoor het niet meer aangroeit. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een haarverlenging.

Soorten haarverlenging

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om jouw haar langer te laten lijken. Het grootste onderscheid wat er gemaakt wordt in deze extensions (verlengingen) is: permanent en tijdelijk. Tijdelijke extensions kunnen bijvoorbeeld 'clip-in extensions' zijn. Het woord spreekt hier al voor zich, je klipt ze vast in je haar en je kan ze er vervolgens ook weer uithalen wanneer jij zelf wilt. Ideaal dus als je nog niet zeker bent van deze beslissing. Een permanente vorm van extensions is bijvoorbeeld een 'weave'. Dit zijn extensions die mee geweven worden met je echte haar. Deze worden er vaak om de 6 weken uitgehaald en weer opnieuw geplaatst omdat je eigen haar natuurlijk blijft groeien. De keus is volledig aan jou! Belangrijk is wel dat jij je er goed in verdiept, een tip is dus om niet alleen te kijken naar de prijs, het blijft natuurlijk wel haar!