Kom meer te weten

Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Make-up workshop Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iet... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer

Kleding vergelijken

Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grote maten kleding of bepaalde merkkleding, maar verschillende prijzen. Hoe weet je nou welke kleding je moet bestellen?

Duurder maar dezelfde kwaliteit?

We hebben allemaal vast wel een keer iets online besteld waarvan je na ontvangst dacht, is dit het wel waard voor wat ik ervoor betaald heb? Is een duurder merk eigenlijk wel beter? Nee, duurkoop is niet per definitie een goede koop. Dit heeft te maken met de productie van de kleding. Dure en goedkope merken laten hun spullen vaak in dezelfde fabrieken produceren. Dit is vaak ook nog onder slechte arbeidsomstandigheden.

De beste manier om kleding te vergelijken

Wil je echt zeker zijn van je aankoop? Wanneer je prijzen wil gaan vergelijken is het handig om op kledingvergelijksites te kijken. Dit zijn sites die allerlei soortgelijke producten voor je op een rijtje zetten. Zo kun je kijken wat het goedkoopste is en wat de recensies zijn.

Wanneer je kleding wil vergelijken op basis van productie en arbeidsomstandigheden, kun je het beste online zoeken. Kledingsites of merken met een erkend keurmerk als fairtrade en biokreis, zorgen ervoor dat hun producten worden geproduceerd in goede arbeidsomstandigheden. Dit staat vrijwel altijd op de website vermeld.

Maak gebruik van AfterPay

Vind je het online shoppen toch fijner, maar twijfel je over verschillende producten? Bestel dan meerdere producten tegelijk zodat je deze thuis kan beoordelen. Met AfterPay hoef je pas te betalen als het product naar wens is! Vaak kun je deze ook weer gratis retourneren.