Kom meer te weten

Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer

Kleding

Kleding is een breed begrip. Het kan verschillende functies dienen, zo wordt het gebruik voor bescherming tijdens het werk, voor hygiëne in steriele situaties en voor eenheden, zoals de politie of op de werkvloer. Maar kleding is natuurlijk ook belangrijk voor een ander item, de mode! Het combineren van kledingstukken kan zorgen voor een verrassend uiterlijk in allerlei verschillende looks. Deze looks kunnen we ook naar verwijzen als kledingstijlen.

Kledingstijlen

Kledingstijlen zijn verschillende manieren van kleden, zo heb je bijvoorbeeld een gothic kledingstijl, american kledingstijl of een college kledingstijl. De kledingstijl omschrijft wat voor verwijzing er gemaakt wordt met de kleding, zo is de american kledingstijl afgeleid van het beeld dat in films gemaakt wordt van Amerikaanse college studenten. Een kledingstijl staat vaak symbool voor verschillende groepen mensen. Het is dan ook vaak gekoppeld aan muziekstijlen of bepaalde personen.

Verandering van kleding

Kleding is erg trendgevoelig en veranderd door de jaren heen sterk. Is het ene jaar de basic look populair, dan is het jaar daarna wellicht een drukke print erg populair. Sla maar eens een fotoboek open en bekijk een foto van 5 jaar geleden, je zult verstelt staan van de klederdracht die je toen had en hoe ver deze veranderd is. Het is dus belangrijk om trends goed in de gaten te houden als je er graag modieus wil bijlopen.

Beter kleden

Ondanks dat kleding steeds verandert, zijn er een aantal beginselen die je kunt aanhouden voor iedere kledingstijl. Beter kleden zorgt voor meer zelfvertrouwen en met behulp van bv de Uniq kleding winkel is het mogelijk om kleding met korting te kopen! Meer zelfvertrouwen is af te zien aan het gezicht, waarmee je een nog betere indruk maakt!

Artikelen

Kleding tips

Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van deze beginselen zal je outfit structureel verbe

Lees meer...