Kom meer te weten

Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer

Make-up tips

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling!

Lipgloss

Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en sexy lippen. Dat associëren we automatisch met een jeugdige en jong uiterlijk, omdat lippen over de jaren dunner worden. Jonger uitzien kan dus door het maken van vollere lippen, waarvoor lipgloss enorm geschikt is!

Volle wenkbrauwen

Smallere wenkbrauwen wekken de indruk dat het gezicht ouder is, epileer daarom niet te veel in de buurt van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen kunnen eventueel nog voller gemaakt worden door deze in te vullen met wenkbrauwpotlood. Let wel op dat de kleur van de wenkbrauwen natuurlijk blijft, er bestaat een kans dat deze te donker wordt.

Blush op de koontjes

Het is iets dat veel dames doen, de Blush in een schuine lijn op de jukbeenderen aanbrengen. Dit is een methode die in de jaren 80 veel werd toegepast. Deze techniek creëert schaduw in je gezicht, wat het gezicht magerder maakt, maar bedenk goed of je dat effect wel wilt bereiken! Een voller gezicht is een teken van een jong gezicht. Om een voller gezicht te krijgen breng je de blush het best op de koontjes van het gezicht aan. Dit creëert al snel een jonge, blozende look. Een andere goede tip is om de kleur te vervangen voor een zacht roze kleur, hiermee krijg je een verliefde uitstraling.

Foundation

Te veel make-up geeft het gezicht een oudere uitstraling, toch is het begrijpelijk dat velen het doen om plekjes te maskeren. Een goede tip om dit te voorkomen, maar toch de plekjes te maskeren is om de plekjes aan te stippen met een make-up kwast en vervolgens met een lichte foundation de rest van het gezicht te behandelen. Zo blijft het gezicht natuurlijk, maar is deze wel egaal. Dit is een methode die veel gebruikt wordt door make-up artiesten.

Deze tips worden je aangeboden in samenwerking met de Cosmetica stunter.

Online make-up webshop