Kom meer te weten

Heren parfum Parfum kent vele toepassingen, zoals het verrijken van ruimten, materialen of producten. In dit artikel wordt gesproken over parfum voor personen. Heren parfum is erg belangrijk voor het geven van de juiste uitstraling. Het kan een sterke aantrekkingskracht hebben op vrouwen en werken aan het zelfve... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Dames parfum Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor z... meer

Make-up workshop

Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iets dat veel vrouwen graag willen proberen, maar veelal zetten ze de stap niet. Waarom niet? Een visagie workshop kent namelijk vele voordelen!

Professionele make-up workshop

Make-up is een schitterend middel om onzuiverheden te maskeren en uw positieve punten, bijvoorbeeld uw ogen of lippen, mooi te laten uitkomen. Het is dan wel van belang dat u goed met make-up kunt omgaan. Via modellen opleidingen kunt u een professionele visagie training volgen voor maar €50,- p.p. De workshop is zelfs GRATIS wanneer de groep bestaat uit minimaal 12 cursisten en elke cursist een hoogwaardig make-up pakket aanschaft voor €50,-. De waarde van het make-up pakket is €85,-. Daarnaast reist de visagist gratis naar u toe wanneer de groep uit minimaal 12 personen bestaat.

Inhoud make-up pakket (t.w.v. €85,-)

  • Foundation
  • Losse poeder
  • Highlighter
  • Oogpotlood
  • Mascara met precisie borsteltje
  • Zeer gepigmenteerde oogschaduw (x3)
  • Waterproof lipstick
  • Eyeliner
  • Blush

In deze workshop leert u hoe u uzelf op een professionele manier opmaakt. U leert wat de juiste producten voor uw huidskleur, haarkleur en oogkleur zijn. Onder professionele begeleiding zult u een dagmake-up aanbrengen. Daarna wordt de huid goed gereinigd en zult u een feestelijke make-up aanbrengen.

De visagie workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje of vriendinnen dag! Heeft u interesse in deze workshop? Leg dan contact met ons via de contactpagina of bezoek direct de juiste website hiervoor van één van onze samenwerkingspartners en vraag uw visagie cursusworkshop online alvast aan!