Kom meer te weten

Dames parfum Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor z... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer

Blux Box

Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of grote verpakkingen. Blux Box is de opvolger van de Deautybox. De Deautybox is helaas dus niet meer te bestellen.

Een Blux Box cadeau geven

U kunt een Blux Box natuurlijk voor uzelf bestellen. Het is nog leuker wanneer ook uw vriendinnen kunnen genieten van de luxe producten die in een box zitten. Is een van uw vriendinnen binnenkort jarig? Bestel dan een Blux Box voor haar. U kunt eenmalig een Blux Box cadeau doen of een abonnement afsluiten. Een abonnement kent een duur van 1, 3, 6 of 12 maanden. Elke maand zitten er weer leuke beauty, hair en skin producten in de box, waar elke vrouw natuurlijk van houdt!

Golden ticket

Mari van de Ven en Blux Box stellen elke maand de beauty box samen. Mari van de Ven staat in Nederland al jaren bekend om z'n kennis van beauty producten en natuurlijk als visagist. Elke maand wordt door Blux Box een Golden Ticket weggegeven. U maakt met dit ticket kans op een make-over van Mari van de Ven. Wanneer u abonnee wordt maakt u automatisch kans op deze fantastische prijs!

Wilt u graag een box bestellen? Dat kan heel makkelijk via onderstaande link!

De leukste beautybox bestelt u hier!