Kom meer te weten

Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer

Blux Box

Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of grote verpakkingen. Blux Box is de opvolger van de Deautybox. De Deautybox is helaas dus niet meer te bestellen.

Een Blux Box cadeau geven

U kunt een Blux Box natuurlijk voor uzelf bestellen. Het is nog leuker wanneer ook uw vriendinnen kunnen genieten van de luxe producten die in een box zitten. Is een van uw vriendinnen binnenkort jarig? Bestel dan een Blux Box voor haar. U kunt eenmalig een Blux Box cadeau doen of een abonnement afsluiten. Een abonnement kent een duur van 1, 3, 6 of 12 maanden. Elke maand zitten er weer leuke beauty, hair en skin producten in de box, waar elke vrouw natuurlijk van houdt!

Golden ticket

Mari van de Ven en Blux Box stellen elke maand de beauty box samen. Mari van de Ven staat in Nederland al jaren bekend om z'n kennis van beauty producten en natuurlijk als visagist. Elke maand wordt door Blux Box een Golden Ticket weggegeven. U maakt met dit ticket kans op een make-over van Mari van de Ven. Wanneer u abonnee wordt maakt u automatisch kans op deze fantastische prijs!

Wilt u graag een box bestellen? Dat kan heel makkelijk via onderstaande link!

De leukste beautybox bestelt u hier!