Kom meer te weten

Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Heren parfum Parfum kent vele toepassingen, zoals het verrijken van ruimten, materialen of producten. In dit artikel wordt gesproken over parfum voor personen. Heren parfum is erg belangrijk voor het geven van de juiste uitstraling. Het kan een sterke aantrekkingskracht hebben op vrouwen en werken aan het zelfve... meer Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer

Blux Box

Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of grote verpakkingen. Blux Box is de opvolger van de Deautybox. De Deautybox is helaas dus niet meer te bestellen.

Een Blux Box cadeau geven

U kunt een Blux Box natuurlijk voor uzelf bestellen. Het is nog leuker wanneer ook uw vriendinnen kunnen genieten van de luxe producten die in een box zitten. Is een van uw vriendinnen binnenkort jarig? Bestel dan een Blux Box voor haar. U kunt eenmalig een Blux Box cadeau doen of een abonnement afsluiten. Een abonnement kent een duur van 1, 3, 6 of 12 maanden. Elke maand zitten er weer leuke beauty, hair en skin producten in de box, waar elke vrouw natuurlijk van houdt!

Golden ticket

Mari van de Ven en Blux Box stellen elke maand de beauty box samen. Mari van de Ven staat in Nederland al jaren bekend om z'n kennis van beauty producten en natuurlijk als visagist. Elke maand wordt door Blux Box een Golden Ticket weggegeven. U maakt met dit ticket kans op een make-over van Mari van de Ven. Wanneer u abonnee wordt maakt u automatisch kans op deze fantastische prijs!

Wilt u graag een box bestellen? Dat kan heel makkelijk via onderstaande link!

De leukste beautybox bestelt u hier!