Kom meer te weten

Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer Het vinden van de perfecte Prima Donna bh Het kopen van een bh kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van pasvorm, stijl en comfort. Prima Donna, een gerenommeerd lingeriemerk, staat bekend om zijn kwaliteit en diverse aanbod aan bh's. Als je op zoek bent naar de perfecte Prima Donna bh, volg dan deze gid... meer Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer

Bruidskapsel

De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie muziek. Maar een mooie bruidsjurk moet natuurlijk wel voorzien zijn van een bruid met een mooi kapsel!

Uiterlijk

Het uiterlijk tijdens de bruiloft is erg belangrijk, voor een dag is de bruid de prinses en de bruidegom de prins. Samen beleven zij een perfecte dag onder een grote dosis liefde. De bruid wil er graag zo mooi mogelijk uitzien, er wordt dan ook veel moeite gestoken in een jurk en accessoires  om een perfect uiterlijk te benaderen! Maar naast het kiezen van een mooie jurk en de perfecte bijpassende accessoires is er nog een belangrijk onderdeel dat de look compleet maakt.

Bruiloft kapsel

Het kapsel is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de bruid en de bruidegom, vooral bij de bruid ontvangt het kapsel extra aandacht voor de bruiloft. Het bruidskaspel is een bijzonder elegant kapsel dat zeer intensief is om te modelleren. Het past bij de persoonlijkheid en de jurk van de bruid, op die manier is de bruid verzekerd van een fantastisch voorkomen tijdens de bruiloft. Ze wil er immers graag goed uitzien voor de bruidegom en alle bezoekers.

Fotoshoot

Tijdens een bruiloft worden er vaak vele foto's gemaakt door een fotograaf die zijn best doet om je zo goed mogelijk op de foto te zetten, het is dan ook belangrijk om er goed uit te zien voor de trouwfoto's die je tot het eind van je leven bij je zult dragen. Een mooie pose met de bruidegom in een mooie omgeving, daar hoort natuurlijk een mooi kapsel bij! De haarstijl die je kiest is afhankelijk van je voorkeur en dient te passen bij je trouwjurk en make-up!