Kom meer te weten

Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Dames parfum Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor z... meer Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer Make-up als uitlaatklep Make-up als uitlaatklep Make-up wordt vaak gezien als een hulpmiddel om iemands fysieke uitstraling te verbeteren maar het kan ook een krachtig hulpmiddel zijn om iemands emoties te communiceren en uit te drukken. Of het nu een gedurfde rode lip is om zelfvertrouwen over te brengen of een donkere... meer

Bruidskapsel

De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie muziek. Maar een mooie bruidsjurk moet natuurlijk wel voorzien zijn van een bruid met een mooi kapsel!

Uiterlijk

Het uiterlijk tijdens de bruiloft is erg belangrijk, voor een dag is de bruid de prinses en de bruidegom de prins. Samen beleven zij een perfecte dag onder een grote dosis liefde. De bruid wil er graag zo mooi mogelijk uitzien, er wordt dan ook veel moeite gestoken in een jurk en accessoires  om een perfect uiterlijk te benaderen! Maar naast het kiezen van een mooie jurk en de perfecte bijpassende accessoires is er nog een belangrijk onderdeel dat de look compleet maakt.

Bruiloft kapsel

Het kapsel is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de bruid en de bruidegom, vooral bij de bruid ontvangt het kapsel extra aandacht voor de bruiloft. Het bruidskaspel is een bijzonder elegant kapsel dat zeer intensief is om te modelleren. Het past bij de persoonlijkheid en de jurk van de bruid, op die manier is de bruid verzekerd van een fantastisch voorkomen tijdens de bruiloft. Ze wil er immers graag goed uitzien voor de bruidegom en alle bezoekers.

Fotoshoot

Tijdens een bruiloft worden er vaak vele foto's gemaakt door een fotograaf die zijn best doet om je zo goed mogelijk op de foto te zetten, het is dan ook belangrijk om er goed uit te zien voor de trouwfoto's die je tot het eind van je leven bij je zult dragen. Een mooie pose met de bruidegom in een mooie omgeving, daar hoort natuurlijk een mooi kapsel bij! De haarstijl die je kiest is afhankelijk van je voorkeur en dient te passen bij je trouwjurk en make-up!