Kom meer te weten

Make-up workshop Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iet... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer

Dames parfum

Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor ze beter bij vrouwen passen. Vrouwenparfum is te onderscheiden in talloze soorten parfum met ieder een andere geur.

Verschillende geuren

Dames parfum is er natuurlijk in verschillende geuren, over het algemeen wordt gesproken over lichte en zware geuren. Lichtere geuren zijn vaak zoeter en luchtiger, ze zijn subtieler aanwezig en hebben iets van een bloemige geur. Zwaardere parfums zijn prominenter aanwezig en zijn bijvoorbeeld anijsachtig van geur.  Het kiezen tussen de verschillende geuren kan gebaseerd worden op verschillende manieren

Geur kiezen

Het kiezen tussen een lichte en zware geuren is belangrijk voor het compleet maken van je voorkomen. Over het algemeen geldt: als de kleding vrolijk is en de make-up is vrolijk, dan past daar best een lichte geur bij. Daarmee wordt de vrolijke beleving het best ingevuld. Zwaardere geuren zijn van toepassing bij donkerdere outfits of hevigere make-up. Hierdoor zal de kleding ongemerkt logischer aansluiten bij het uiterlijk.

Voordelig parfum kopen

Parfum kopen kan een duren gelegenheid zijn, als je dit wil voorkomen in de toekomst kun je op zoek naar voordelige parfum. Een goede website voor voordelige parfum is deze online parfumerie shop. Hier kun je het hele jaar door voordelig parfum kopen voor zowel dames als heren. Doe jezelf eens een goede fles parfum cadeau en laat daarmee je outfit sterker tot zijn recht komen!

lekker geurtje online parfum kopen