Kom meer te weten

Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer

Haartips

U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen.

Kort haar in model brengen

Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide kunststof haren kun je talloze goede coupes bereiken. Wat voor product u gebruikt is afhankelijk van het kapsel dat bereikt dient te worden. Voor het creëren van een dewy look gebruik je best een gelwax deze bevatten meestal oliën die het haar een onweerstaanbare glans geven. Het gebruik van middelen dient gedoseerd te gebeuren, meer kan altijd, bij te veel moet er gewassen worden.
Bij kort haar is het essentieel om voldoende volume te bereiken. Hiervan wordt het kapsel mooi vol en goed te modelleren. Door het haar in model te brengen op basis van volume en vervolgens met  een haarspray op 20cm afstand.

Vakkundig fohnen

Het föhnen van het haar is de basis van een goed kapsel. Simpel gezegd: goed föhnen verbetert je kapsel, slecht föhnen ruïneert je kapsel. Hier volgen een aantal goede föhn technieken. Voor volume dient het haar tegen de richting in en vanaf de wortel geföhnd te worden. Dit is erg bruikbaar bij kort haar.
Bij een bob kapsel dien je een ronde borstel te gebruiken, gebruik hitte beschermende spray en föhn  iedere lok, terwijl je met de ronde borstel naar beneden trekt. Hierdoor ontstaan mooie gedraaide haarpunten op het eind, die de bob look helemaal afmaken.
Voor lang haar is het volgende mogelijk, verdeel de stylingmouse over het haar en spuit het in met hitte beschermende spray. Verdeel het haar in lokken. Föhn vervolgens iedere lok terwijl je iedere lok met een platte borstel borstelt.

Cruciaal krullen

Heb je normaal gesproken stijl haar, maar zou wel krullen willen hebben? Dan volgen hier een aantal cruciale stappen die het proces een stuk beter maken. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen wat voor krul je wilt, een grove slag, subtiele slag, subtiele krullen of krullen vanaf de haarwortels.
Als je dit bepaald hebt kun je beginnen met de stappen:

  1. Voor zie het haar grondig van krulmousse, het gebruik van krulmousse is essentieel voor het verkrijgen van mooie krullen.
  2. Ben je op zoek naar grote krullen of zachte golven? Gebruik dan een krultang met een grote diameter.
  3. Je werkt zo meteen met een warm instrument, dat kan je haar beschadigen of verbranden. Spray daarom je haar in met een hitte beschermende spray. Doe dit per lok, net voordat je erover gaat met de krultang.
  4. Leg de ingesprayde haarlok over de staaf van de krultang en laat de warmte kort inwerken. Verwijder de krultang en maak de krul los. Werk van de voorkant naar de achterkant van het hoofd.
  5. Draai de lokken van het gezicht af over de krultang. Voor een rustige krullook dient dit bij iedere lok in dezelfde richting gedaan worden. Voor een wildere look kun je de krulrichting afwisselen!