Kom meer te weten

Het vinden van de perfecte Prima Donna bh Het kopen van een bh kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van pasvorm, stijl en comfort. Prima Donna, een gerenommeerd lingeriemerk, staat bekend om zijn kwaliteit en diverse aanbod aan bh's. Als je op zoek bent naar de perfecte Prima Donna bh, volg dan deze gid... meer Dames parfum Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor z... meer Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer Make-up als uitlaatklep Make-up als uitlaatklep Make-up wordt vaak gezien als een hulpmiddel om iemands fysieke uitstraling te verbeteren maar het kan ook een krachtig hulpmiddel zijn om iemands emoties te communiceren en uit te drukken. Of het nu een gedurfde rode lip is om zelfvertrouwen over te brengen of een donkere... meer

Haartips

U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen.

Kort haar in model brengen

Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide kunststof haren kun je talloze goede coupes bereiken. Wat voor product u gebruikt is afhankelijk van het kapsel dat bereikt dient te worden. Voor het creëren van een dewy look gebruik je best een gelwax deze bevatten meestal oliën die het haar een onweerstaanbare glans geven. Het gebruik van middelen dient gedoseerd te gebeuren, meer kan altijd, bij te veel moet er gewassen worden.
Bij kort haar is het essentieel om voldoende volume te bereiken. Hiervan wordt het kapsel mooi vol en goed te modelleren. Door het haar in model te brengen op basis van volume en vervolgens met  een haarspray op 20cm afstand.

Vakkundig fohnen

Het föhnen van het haar is de basis van een goed kapsel. Simpel gezegd: goed föhnen verbetert je kapsel, slecht föhnen ruïneert je kapsel. Hier volgen een aantal goede föhn technieken. Voor volume dient het haar tegen de richting in en vanaf de wortel geföhnd te worden. Dit is erg bruikbaar bij kort haar.
Bij een bob kapsel dien je een ronde borstel te gebruiken, gebruik hitte beschermende spray en föhn  iedere lok, terwijl je met de ronde borstel naar beneden trekt. Hierdoor ontstaan mooie gedraaide haarpunten op het eind, die de bob look helemaal afmaken.
Voor lang haar is het volgende mogelijk, verdeel de stylingmouse over het haar en spuit het in met hitte beschermende spray. Verdeel het haar in lokken. Föhn vervolgens iedere lok terwijl je iedere lok met een platte borstel borstelt.

Cruciaal krullen

Heb je normaal gesproken stijl haar, maar zou wel krullen willen hebben? Dan volgen hier een aantal cruciale stappen die het proces een stuk beter maken. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen wat voor krul je wilt, een grove slag, subtiele slag, subtiele krullen of krullen vanaf de haarwortels.
Als je dit bepaald hebt kun je beginnen met de stappen:

  1. Voor zie het haar grondig van krulmousse, het gebruik van krulmousse is essentieel voor het verkrijgen van mooie krullen.
  2. Ben je op zoek naar grote krullen of zachte golven? Gebruik dan een krultang met een grote diameter.
  3. Je werkt zo meteen met een warm instrument, dat kan je haar beschadigen of verbranden. Spray daarom je haar in met een hitte beschermende spray. Doe dit per lok, net voordat je erover gaat met de krultang.
  4. Leg de ingesprayde haarlok over de staaf van de krultang en laat de warmte kort inwerken. Verwijder de krultang en maak de krul los. Werk van de voorkant naar de achterkant van het hoofd.
  5. Draai de lokken van het gezicht af over de krultang. Voor een rustige krullook dient dit bij iedere lok in dezelfde richting gedaan worden. Voor een wildere look kun je de krulrichting afwisselen!