Kom meer te weten

Het vinden van de perfecte Prima Donna bh Het kopen van een bh kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van pasvorm, stijl en comfort. Prima Donna, een gerenommeerd lingeriemerk, staat bekend om zijn kwaliteit en diverse aanbod aan bh's. Als je op zoek bent naar de perfecte Prima Donna bh, volg dan deze gid... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Make-up workshop Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iet... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer

Haarverlenging

Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vrouwen die het echt nodig hebben om bijvoorbeeld zekerder te zijn van zichzelf.

Verschillende haartypes

Vele vrouwen kampen met het probleem dat ze niet tevreden zijn over de lengte van hun haar. Dit kan om vele redenen zijn, sommige vrouwen hebben namelijk van nature een hele slechte conditie van het haar. Het is dan bijvoorbeeld erg dun en kwetsbaar, en het breekt snel af. Andere vrouwen hebben juist heel lang, maar ook meteen heel dun haar, waardoor het haar ook nooit het gewenste volume zal hebben. Ook kan het zijn dat het haar door vele verfbeurten en regelmatig gebruik van hittebestendige producten beschadigd is, waardoor het niet meer aangroeit. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een haarverlenging.

Soorten haarverlenging

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om jouw haar langer te laten lijken. Het grootste onderscheid wat er gemaakt wordt in deze extensions (verlengingen) is: permanent en tijdelijk. Tijdelijke extensions kunnen bijvoorbeeld 'clip-in extensions' zijn. Het woord spreekt hier al voor zich, je klipt ze vast in je haar en je kan ze er vervolgens ook weer uithalen wanneer jij zelf wilt. Ideaal dus als je nog niet zeker bent van deze beslissing. Een permanente vorm van extensions is bijvoorbeeld een 'weave'. Dit zijn extensions die mee geweven worden met je echte haar. Deze worden er vaak om de 6 weken uitgehaald en weer opnieuw geplaatst omdat je eigen haar natuurlijk blijft groeien. De keus is volledig aan jou! Belangrijk is wel dat jij je er goed in verdiept, een tip is dus om niet alleen te kijken naar de prijs, het blijft natuurlijk wel haar!