Kom meer te weten

Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Het vinden van de perfecte Prima Donna bh Het kopen van een bh kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van pasvorm, stijl en comfort. Prima Donna, een gerenommeerd lingeriemerk, staat bekend om zijn kwaliteit en diverse aanbod aan bh's. Als je op zoek bent naar de perfecte Prima Donna bh, volg dan deze gid... meer

Haarverlenging

Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vrouwen die het echt nodig hebben om bijvoorbeeld zekerder te zijn van zichzelf.

Verschillende haartypes

Vele vrouwen kampen met het probleem dat ze niet tevreden zijn over de lengte van hun haar. Dit kan om vele redenen zijn, sommige vrouwen hebben namelijk van nature een hele slechte conditie van het haar. Het is dan bijvoorbeeld erg dun en kwetsbaar, en het breekt snel af. Andere vrouwen hebben juist heel lang, maar ook meteen heel dun haar, waardoor het haar ook nooit het gewenste volume zal hebben. Ook kan het zijn dat het haar door vele verfbeurten en regelmatig gebruik van hittebestendige producten beschadigd is, waardoor het niet meer aangroeit. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een haarverlenging.

Soorten haarverlenging

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om jouw haar langer te laten lijken. Het grootste onderscheid wat er gemaakt wordt in deze extensions (verlengingen) is: permanent en tijdelijk. Tijdelijke extensions kunnen bijvoorbeeld 'clip-in extensions' zijn. Het woord spreekt hier al voor zich, je klipt ze vast in je haar en je kan ze er vervolgens ook weer uithalen wanneer jij zelf wilt. Ideaal dus als je nog niet zeker bent van deze beslissing. Een permanente vorm van extensions is bijvoorbeeld een 'weave'. Dit zijn extensions die mee geweven worden met je echte haar. Deze worden er vaak om de 6 weken uitgehaald en weer opnieuw geplaatst omdat je eigen haar natuurlijk blijft groeien. De keus is volledig aan jou! Belangrijk is wel dat jij je er goed in verdiept, een tip is dus om niet alleen te kijken naar de prijs, het blijft natuurlijk wel haar!