Kom meer te weten

Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer

Kleding tips

Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van deze beginselen zal je outfit structureel verbeteren. In de volgende drie alinea's leer ook jij om je outfit te verbeteren. De juiste kleding en tips van de professionals zullen jou helpen de juiste keuzes te maken.

Juiste accenten

Goede kleding begint bij je lichaam, ga eens voor de spiegel staan, het liefst zodat het lichaam helemaal zichtbaar is. Bepaal voor jezelf welke onderdelen van je lichaam mooi zijn, en welke delen van je lichaam minder zijn. Voor beide moet minimaal een onderdeel gekozen worden, streef naar 3 positieve en 3 negatievere aspecten. Onthoud deze goed, schrijf ze desnoods op. Bij het kiezen van nieuwe kleding dien je erop te letten dat de positieve aspecten verbeterd worden en de negatieve aspecten gecamoufleerd worden.

Juiste kleuren

Als je weet welke accenten de kleding moet leggen is het belangrijk om kledingstukken te selecteren die goed passen bij de andere stukken en bij jezelf. Zorg dat kleuren van de schoenen terug keren in de accessoires en de kleding, matcht of  contrasteert. Over het algemeen dien je in de gaten te houden of de kleding je niet bleek saai kleurt. Als de kleding aan deze twee aspecten voldoet is het al een heel stuk beter, er is echter nog een laatste aspect.

Juiste focus

Een klassieke fout die gemaakt wordt bij het kiezen van de outfit is dat de focus op de verkeerde plaats gelegd wordt. Er wordt gekozen voor meerdere eye catchers die niet samenhangen. Kies in je outfit 1 of 2 eyecatchers. Deze eyecatchers dienen ver uit elkaar te zijn. En bij elkaar te passen. Heb je bijvoorbeeld een opvallende ketting, kies dan voor opvallende schoenen of laat de focus op de ketting. Te veel eyecatchers maken de outfit te onrustig.