Kom meer te weten

Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer Heren parfum Parfum kent vele toepassingen, zoals het verrijken van ruimten, materialen of producten. In dit artikel wordt gesproken over parfum voor personen. Heren parfum is erg belangrijk voor het geven van de juiste uitstraling. Het kan een sterke aantrekkingskracht hebben op vrouwen en werken aan het zelfve... meer

Kleding tips

Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van deze beginselen zal je outfit structureel verbeteren. In de volgende drie alinea's leer ook jij om je outfit te verbeteren. De juiste kleding en tips van de professionals zullen jou helpen de juiste keuzes te maken.

Juiste accenten

Goede kleding begint bij je lichaam, ga eens voor de spiegel staan, het liefst zodat het lichaam helemaal zichtbaar is. Bepaal voor jezelf welke onderdelen van je lichaam mooi zijn, en welke delen van je lichaam minder zijn. Voor beide moet minimaal een onderdeel gekozen worden, streef naar 3 positieve en 3 negatievere aspecten. Onthoud deze goed, schrijf ze desnoods op. Bij het kiezen van nieuwe kleding dien je erop te letten dat de positieve aspecten verbeterd worden en de negatieve aspecten gecamoufleerd worden.

Juiste kleuren

Als je weet welke accenten de kleding moet leggen is het belangrijk om kledingstukken te selecteren die goed passen bij de andere stukken en bij jezelf. Zorg dat kleuren van de schoenen terug keren in de accessoires en de kleding, matcht of  contrasteert. Over het algemeen dien je in de gaten te houden of de kleding je niet bleek saai kleurt. Als de kleding aan deze twee aspecten voldoet is het al een heel stuk beter, er is echter nog een laatste aspect.

Juiste focus

Een klassieke fout die gemaakt wordt bij het kiezen van de outfit is dat de focus op de verkeerde plaats gelegd wordt. Er wordt gekozen voor meerdere eye catchers die niet samenhangen. Kies in je outfit 1 of 2 eyecatchers. Deze eyecatchers dienen ver uit elkaar te zijn. En bij elkaar te passen. Heb je bijvoorbeeld een opvallende ketting, kies dan voor opvallende schoenen of laat de focus op de ketting. Te veel eyecatchers maken de outfit te onrustig.