Kom meer te weten

Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer

Kleding tips

Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van deze beginselen zal je outfit structureel verbeteren. In de volgende drie alinea's leer ook jij om je outfit te verbeteren. De juiste kleding en tips van de professionals zullen jou helpen de juiste keuzes te maken.

Juiste accenten

Goede kleding begint bij je lichaam, ga eens voor de spiegel staan, het liefst zodat het lichaam helemaal zichtbaar is. Bepaal voor jezelf welke onderdelen van je lichaam mooi zijn, en welke delen van je lichaam minder zijn. Voor beide moet minimaal een onderdeel gekozen worden, streef naar 3 positieve en 3 negatievere aspecten. Onthoud deze goed, schrijf ze desnoods op. Bij het kiezen van nieuwe kleding dien je erop te letten dat de positieve aspecten verbeterd worden en de negatieve aspecten gecamoufleerd worden.

Juiste kleuren

Als je weet welke accenten de kleding moet leggen is het belangrijk om kledingstukken te selecteren die goed passen bij de andere stukken en bij jezelf. Zorg dat kleuren van de schoenen terug keren in de accessoires en de kleding, matcht of  contrasteert. Over het algemeen dien je in de gaten te houden of de kleding je niet bleek saai kleurt. Als de kleding aan deze twee aspecten voldoet is het al een heel stuk beter, er is echter nog een laatste aspect.

Juiste focus

Een klassieke fout die gemaakt wordt bij het kiezen van de outfit is dat de focus op de verkeerde plaats gelegd wordt. Er wordt gekozen voor meerdere eye catchers die niet samenhangen. Kies in je outfit 1 of 2 eyecatchers. Deze eyecatchers dienen ver uit elkaar te zijn. En bij elkaar te passen. Heb je bijvoorbeeld een opvallende ketting, kies dan voor opvallende schoenen of laat de focus op de ketting. Te veel eyecatchers maken de outfit te onrustig.