Kom meer te weten

Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Make-up als uitlaatklep Make-up als uitlaatklep Make-up wordt vaak gezien als een hulpmiddel om iemands fysieke uitstraling te verbeteren maar het kan ook een krachtig hulpmiddel zijn om iemands emoties te communiceren en uit te drukken. Of het nu een gedurfde rode lip is om zelfvertrouwen over te brengen of een donkere... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer

Kleding vergelijken

Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grote maten kleding of bepaalde merkkleding, maar verschillende prijzen. Hoe weet je nou welke kleding je moet bestellen?

Duurder maar dezelfde kwaliteit?

We hebben allemaal vast wel een keer iets online besteld waarvan je na ontvangst dacht, is dit het wel waard voor wat ik ervoor betaald heb? Is een duurder merk eigenlijk wel beter? Nee, duurkoop is niet per definitie een goede koop. Dit heeft te maken met de productie van de kleding. Dure en goedkope merken laten hun spullen vaak in dezelfde fabrieken produceren. Dit is vaak ook nog onder slechte arbeidsomstandigheden.

De beste manier om kleding te vergelijken

Wil je echt zeker zijn van je aankoop? Wanneer je prijzen wil gaan vergelijken is het handig om op kledingvergelijksites te kijken. Dit zijn sites die allerlei soortgelijke producten voor je op een rijtje zetten. Zo kun je kijken wat het goedkoopste is en wat de recensies zijn.

Wanneer je kleding wil vergelijken op basis van productie en arbeidsomstandigheden, kun je het beste online zoeken. Kledingsites of merken met een erkend keurmerk als fairtrade en biokreis, zorgen ervoor dat hun producten worden geproduceerd in goede arbeidsomstandigheden. Dit staat vrijwel altijd op de website vermeld.

Maak gebruik van AfterPay

Vind je het online shoppen toch fijner, maar twijfel je over verschillende producten? Bestel dan meerdere producten tegelijk zodat je deze thuis kan beoordelen. Met AfterPay hoef je pas te betalen als het product naar wens is! Vaak kun je deze ook weer gratis retourneren.