Kom meer te weten

Bruidskapsel De bruiloft is een van de mooiste dagen in het leven, omdat twee personen elkaar de eeuwige trouw toezeggen. Vaak maakt een huwelijk de volgende stap in een relatie mogelijk. Deze memorabele gebeurtenis vind plaats onder ideale omstandigheden, een mooie bruidsjurk, perfecte ceremonie en een mooie mu... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer

Make-up tips

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling!

Lipgloss

Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en sexy lippen. Dat associëren we automatisch met een jeugdige en jong uiterlijk, omdat lippen over de jaren dunner worden. Jonger uitzien kan dus door het maken van vollere lippen, waarvoor lipgloss enorm geschikt is!

Volle wenkbrauwen

Smallere wenkbrauwen wekken de indruk dat het gezicht ouder is, epileer daarom niet te veel in de buurt van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen kunnen eventueel nog voller gemaakt worden door deze in te vullen met wenkbrauwpotlood. Let wel op dat de kleur van de wenkbrauwen natuurlijk blijft, er bestaat een kans dat deze te donker wordt.

Blush op de koontjes

Het is iets dat veel dames doen, de Blush in een schuine lijn op de jukbeenderen aanbrengen. Dit is een methode die in de jaren 80 veel werd toegepast. Deze techniek creëert schaduw in je gezicht, wat het gezicht magerder maakt, maar bedenk goed of je dat effect wel wilt bereiken! Een voller gezicht is een teken van een jong gezicht. Om een voller gezicht te krijgen breng je de blush het best op de koontjes van het gezicht aan. Dit creëert al snel een jonge, blozende look. Een andere goede tip is om de kleur te vervangen voor een zacht roze kleur, hiermee krijg je een verliefde uitstraling.

Foundation

Te veel make-up geeft het gezicht een oudere uitstraling, toch is het begrijpelijk dat velen het doen om plekjes te maskeren. Een goede tip om dit te voorkomen, maar toch de plekjes te maskeren is om de plekjes aan te stippen met een make-up kwast en vervolgens met een lichte foundation de rest van het gezicht te behandelen. Zo blijft het gezicht natuurlijk, maar is deze wel egaal. Dit is een methode die veel gebruikt wordt door make-up artiesten.

Deze tips worden je aangeboden in samenwerking met de Cosmetica stunter.

Online make-up webshop