Kom meer te weten

Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Het vinden van de perfecte Prima Donna bh Het kopen van een bh kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van pasvorm, stijl en comfort. Prima Donna, een gerenommeerd lingeriemerk, staat bekend om zijn kwaliteit en diverse aanbod aan bh's. Als je op zoek bent naar de perfecte Prima Donna bh, volg dan deze gid... meer Kleding vergelijken Er zijn miljoenen kledingsites op het internet waar jij online kleding kan kopen. Super handig en snel dat online shoppen! Je kiest de producten uit en voor dat je het weet zijn ze al in huis. Toch kan het soms lastig zijn. Vaak hebben verschillende webshops dezelfde soort kleding, bijvoorbeeld grot... meer

Make-up workshop

Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iets dat veel vrouwen graag willen proberen, maar veelal zetten ze de stap niet. Waarom niet? Een visagie workshop kent namelijk vele voordelen!

Professionele make-up workshop

Make-up is een schitterend middel om onzuiverheden te maskeren en uw positieve punten, bijvoorbeeld uw ogen of lippen, mooi te laten uitkomen. Het is dan wel van belang dat u goed met make-up kunt omgaan. Via modellen opleidingen kunt u een professionele visagie training volgen voor maar €50,- p.p. De workshop is zelfs GRATIS wanneer de groep bestaat uit minimaal 12 cursisten en elke cursist een hoogwaardig make-up pakket aanschaft voor €50,-. De waarde van het make-up pakket is €85,-. Daarnaast reist de visagist gratis naar u toe wanneer de groep uit minimaal 12 personen bestaat.

Inhoud make-up pakket (t.w.v. €85,-)

  • Foundation
  • Losse poeder
  • Highlighter
  • Oogpotlood
  • Mascara met precisie borsteltje
  • Zeer gepigmenteerde oogschaduw (x3)
  • Waterproof lipstick
  • Eyeliner
  • Blush

In deze workshop leert u hoe u uzelf op een professionele manier opmaakt. U leert wat de juiste producten voor uw huidskleur, haarkleur en oogkleur zijn. Onder professionele begeleiding zult u een dagmake-up aanbrengen. Daarna wordt de huid goed gereinigd en zult u een feestelijke make-up aanbrengen.

De visagie workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje of vriendinnen dag! Heeft u interesse in deze workshop? Leg dan contact met ons via de contactpagina of bezoek direct de juiste website hiervoor van één van onze samenwerkingspartners en vraag uw visagie cursusworkshop online alvast aan!