Kom meer te weten

Dames parfum Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor z... meer Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer

Make-up workshop

Heeft u altijd al eens willen leren hoe u uw positieve features in uw gezicht accentueert met de juiste make-up? Wilt u graag een echte modellen make-up look op uzelf uitproberen, maar heeft u geen idee hoe u hiermee moet beginnen? Make-up workshops zijn dan een uitkomst! Een visagie workshop is iets dat veel vrouwen graag willen proberen, maar veelal zetten ze de stap niet. Waarom niet? Een visagie workshop kent namelijk vele voordelen!

Professionele make-up workshop

Make-up is een schitterend middel om onzuiverheden te maskeren en uw positieve punten, bijvoorbeeld uw ogen of lippen, mooi te laten uitkomen. Het is dan wel van belang dat u goed met make-up kunt omgaan. Via modellen opleidingen kunt u een professionele visagie training volgen voor maar €50,- p.p. De workshop is zelfs GRATIS wanneer de groep bestaat uit minimaal 12 cursisten en elke cursist een hoogwaardig make-up pakket aanschaft voor €50,-. De waarde van het make-up pakket is €85,-. Daarnaast reist de visagist gratis naar u toe wanneer de groep uit minimaal 12 personen bestaat.

Inhoud make-up pakket (t.w.v. €85,-)

  • Foundation
  • Losse poeder
  • Highlighter
  • Oogpotlood
  • Mascara met precisie borsteltje
  • Zeer gepigmenteerde oogschaduw (x3)
  • Waterproof lipstick
  • Eyeliner
  • Blush

In deze workshop leert u hoe u uzelf op een professionele manier opmaakt. U leert wat de juiste producten voor uw huidskleur, haarkleur en oogkleur zijn. Onder professionele begeleiding zult u een dagmake-up aanbrengen. Daarna wordt de huid goed gereinigd en zult u een feestelijke make-up aanbrengen.

De visagie workshop is uitermate geschikt als vrijgezellenfeestje of vriendinnen dag! Heeft u interesse in deze workshop? Leg dan contact met ons via de contactpagina of bezoek direct de juiste website hiervoor van één van onze samenwerkingspartners en vraag uw visagie cursusworkshop online alvast aan!