Kom meer te weten

Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer Visagie Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel va... meer Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer

Visagie workshop

Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een diploma krijgt, maar je kan ook een workshop visagie voor de leuk volgen.

Waarom visagie?

Visagie is het aanbrengen van make-up aan de hand van de kennis die een visagist heeft over de verschillende soorten make-up voor bepaalde huidtypes. De make-up geeft een positieve uitstraling aan het uiterlijk. Mensen huren visagisten in wanneer zij bruiloften of modeshows hebben. Het werk van de visagist(e) zorgt ervoor dat het felle licht, bij optredens in bijvoorbeeld het theater of op televisie, de huid doet glimmen en daarmee de kwaliteit van het beeld toeneemt.

Benodigde opleiding

Dit werkgebied is een aparte beroepsopleiding. De opleiding Visagie kent veel variëteiten. Na je opleiding als schoonheidsspecialiste kun je deze opleiding als specialisatie of als bijvak volgen. Tevens kun je visagie als een aparte opleiding volgen, die tussen de één en vier jaar duurt. Ook zijn er speciale workshops visagie die je kunt volgen.

Visagie workshop volgen

Heb je een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of teamuitje en moet jij deze organiseren, maar weet je niet wat je moet doen? Een workshop visagie is dan een echte aanrader. Met de goede tips & tricks over make-up die je dan bijgeleerd krijgt, kun je het optimale halen uit je eigen make-up. Tijdens de visagie workshop word je professioneel begeleid en ga je aan de slag met kleur & materiaal, camouflage & foundation en leer je hoe je je ogen, lippen en wenkbrauwen het beste kunt vormen. Na deze gezellige visagie workshop, is het de bedoeling dat je zelf weet hoe je jouw sterke punten in je gezicht nog beter naar voren kan brengen.

Voor iedereen

Lijkt het je super leuk om een visagie workshop te volgen, maar heb je veel mensen in de groep die een gevoelige huid hebben of last hebben van allergieën? Dan wordt er aangeraden om een workshop te volgen die met biologische producten of mineralen make-up werkt.