Kom meer te weten

Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Kleding tips Je kent ze vast wel, die personen in je omgeving die er altijd indrukwekkend bijlopen. Zij weten keer op keer voor de dag te komen met een outfit, waarvan je denkt: Wow. Het leuke is, dat kun jij ook! En het is leuker dan je denkt! Er zijn drie beginselen om je beter te kleden, na het toepassen van ... meer Haartips U vindt op deze pagina info over hoe u uw kapsel in model brengt. Of u nu kort haar heeft of een lange bos met krullen. Kort haar in model brengen Kort haar is hot en gemakkelijk in model te brengen, met enkel je vingers, een föhn, een platte borstel en een tunnelborstel met ver gespreide... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer

Visagie workshop

Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een diploma krijgt, maar je kan ook een workshop visagie voor de leuk volgen.

Waarom visagie?

Visagie is het aanbrengen van make-up aan de hand van de kennis die een visagist heeft over de verschillende soorten make-up voor bepaalde huidtypes. De make-up geeft een positieve uitstraling aan het uiterlijk. Mensen huren visagisten in wanneer zij bruiloften of modeshows hebben. Het werk van de visagist(e) zorgt ervoor dat het felle licht, bij optredens in bijvoorbeeld het theater of op televisie, de huid doet glimmen en daarmee de kwaliteit van het beeld toeneemt.

Benodigde opleiding

Dit werkgebied is een aparte beroepsopleiding. De opleiding Visagie kent veel variëteiten. Na je opleiding als schoonheidsspecialiste kun je deze opleiding als specialisatie of als bijvak volgen. Tevens kun je visagie als een aparte opleiding volgen, die tussen de één en vier jaar duurt. Ook zijn er speciale workshops visagie die je kunt volgen.

Visagie workshop volgen

Heb je een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of teamuitje en moet jij deze organiseren, maar weet je niet wat je moet doen? Een workshop visagie is dan een echte aanrader. Met de goede tips & tricks over make-up die je dan bijgeleerd krijgt, kun je het optimale halen uit je eigen make-up. Tijdens de visagie workshop word je professioneel begeleid en ga je aan de slag met kleur & materiaal, camouflage & foundation en leer je hoe je je ogen, lippen en wenkbrauwen het beste kunt vormen. Na deze gezellige visagie workshop, is het de bedoeling dat je zelf weet hoe je jouw sterke punten in je gezicht nog beter naar voren kan brengen.

Voor iedereen

Lijkt het je super leuk om een visagie workshop te volgen, maar heb je veel mensen in de groep die een gevoelige huid hebben of last hebben van allergieën? Dan wordt er aangeraden om een workshop te volgen die met biologische producten of mineralen make-up werkt.