Kom meer te weten

Het vinden van de perfecte Prima Donna bh Het kopen van een bh kan een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar een combinatie van pasvorm, stijl en comfort. Prima Donna, een gerenommeerd lingeriemerk, staat bekend om zijn kwaliteit en diverse aanbod aan bh's. Als je op zoek bent naar de perfecte Prima Donna bh, volg dan deze gid... meer Heren parfum Parfum kent vele toepassingen, zoals het verrijken van ruimten, materialen of producten. In dit artikel wordt gesproken over parfum voor personen. Heren parfum is erg belangrijk voor het geven van de juiste uitstraling. Het kan een sterke aantrekkingskracht hebben op vrouwen en werken aan het zelfve... meer Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer

Visagie

Visagie is een vakgebied dat veel toegepast wordt op mannen en vrouwen die presenteren of spreken voor grote groepen mensen. Visagie houd zicht bezig met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren van minder sterke kanten. In de meeste gevallen gebeurt dit door middel van make-up. Het goed toepassen van make-up zorgt voor een beter uitstraling en daarmee voor meer zelfvertrouwen van het individu.

Vakkennis

Elke huid is anders, er zijn dan ook verschillende huidtypen en huidkleuren te onderscheiden. Visagisten, de personen die visagie toepassen maken hier handig gebruik van door de juiste kenmerken te accentueren. Heeft u een donkere huid? Dan is daar prima make-up op toe te passen! Door het maken van de juiste keuzes kan de uitstraling van het gezicht een stuk verbeterd worden, dit is perfect te gebruiken in verschillende werkgebieden. Je zult verbaast staan over wat er met visagie allemaal mogelijk is.

Werkgebied

Het toepassen van make-up wordt dagelijks door talloze personen gedaan, zeker vrouwen maken veel gebruik van make-up. Bij het uitgaan is make-up vaak enorm belangrijk, omdat ze zich dan tussen anderen bevinden. Visage wordt dan ook toegepast in situaties waarbij personen geconfronteerd worden met grote groepen mensen, zoals optredens, voorstellingen en presentaties. Bekende sectoren zijn dan ook  Televisie, theater, artiesten en dansers.

Visagie opleiding

Visagie berust op veel kennis, de juiste toepassing en goed inzicht. Dit is een vaardigheid die veel training nodig heeft. Daarom bestaat er sinds 2010 ook een visagie opleiding, die opleid tot visagist. Er worden verschillende aspecten behandeld zoals huidtypes, kleuren en toepassingen. Naast visagist zijn er ook nog andere aanverwante beroepen, waaronder Manicure, Grimeur en nagelstyliste.