Kom meer te weten

Blux Box Een Blux Box is leuk om te geven en te krijgen! Een Blux Box ontvangt u elke maand via de post. Wanneer u beauty boxen gebruikt kom u in aanraking met nieuwe beauty producten en merken. Bent u benieuwd waaruit een box bestaat? U ontvangt per keer minstens 5 producten. Dit kunnen miniatuurtje zijn of... meer Haarverlenging Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit deze tijd, alles wordt vergroot of verlengt, van nagels tot haar, van lippen tot borsten. Hoe meer hoe beter! En we mogen van geluk spreken dat het kan! Vele vrouwen zullen hier uiteraard voor kiezen omdat ze het mooi vinden, maar er zijn ook een hoop vro... meer Bruidsmake-up Het is voor velen de belangrijkste of mooiste dag uit hun leven, de bruiloft! Op deze dag beloof je je partner eeuwige trouw tot de dood  jullie scheidt. Op deze dag zijn alle dierbaren aanwezig en wordt de perfecte sfeer gecreëerd door middel van kleding, muziek, aankleding, eten en cerem... meer Heren parfum Parfum kent vele toepassingen, zoals het verrijken van ruimten, materialen of producten. In dit artikel wordt gesproken over parfum voor personen. Heren parfum is erg belangrijk voor het geven van de juiste uitstraling. Het kan een sterke aantrekkingskracht hebben op vrouwen en werken aan het zelfve... meer

Over Make-up-club.be

Make-up-club.be is een initiatief dat ontstaan is vanuit een groep vrouwen die allen zochten naar manieren om beter voor de dag te komen. Al snel bleek dat deze formule goed werkte, waardoor meer jongere vrouwen zich aansloten. Daaruit ontstond een veelzijdig en variabel advies dat iedereen zelf kon toepassen. Toen het bereik zo groot werd dat het niet meer mogelijk was iedereen te helpen, besloten we om make-up-club.be op te richten, hierop kunnen mensen lezen wat onze tips zijn. U kunt deze doornemen op ieder tijdstip en zo vaak u maar wilt!

Doel

Het doel is en blijft hetzelfde als deze in het begin was; anderen helpen om beter voor de dag te komen. Zo krijgt u meer zelfvertrouwen en staat u beter in het leven. We bieden onze dienst geheel gratis aan op deze website, want we vinden het gewoon leuk! Met de huidige mode die steeds verandert, is het belangrijk om te begrijpen hoe u deze kunt gebruiken. Met een aantal gemakkelijke vuistregels kunt óók u een goed voorkomen realiseren, en omdat u hier tips vindt, bent u voorzien voor de rest van uw leven!

Team

Het team van Make-up-club.be bestaat, zoals al eerder vernoemd uit een groep vrouwen die zich graag bezig houden met mode en make-up. Het team bestaat op dit moment uit 5 personen, waarvan drie fulltime bezig zijn met make-up-club.be. We streven ernaar om gemotiveerd en gratis onze dienst te blijven verlenen, zodat we zelf goed voor de dag komen en ook u ervan kunt profiteren!

Toekomst

Onze visie is om ook in de toekomst het juiste advies te geven over trendy mode items en trends. U kunt ook in de toekomst op ons rekenen.