Kom meer te weten

Dames parfum Parfum is er in verschillende soorten. Zo is er parfum voor in de auto, voor op leer, parfum voor in huis of het toilette, maar ook parfum voor personen. Hierin wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen parfum. Vrouwenparfums zijn over het algemeen zachter van geur, waardoor z... meer Visagie workshop Visagie is afkomstig van het Franse woord visage, dat letterlijk 'gezicht' betekent. Het is het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten van je gezicht en het accentueren van de sterke kanten van het gezicht. Om visagist(e) te worden, moet je een opleiding volgen waarna je een d... meer Make-up tips Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt tijdens het doen van uw make-up hebben we 10 tips voor een jonge uitstraling op een rijtje gezet. Met deze tips bent u verzekerd van de juiste dosering make-up en een jonge uitstraling! Lipgloss Lipgloss is de perfecte oplossing voor volle en se... meer Van werk tot weekend: Burkely tassen voor elke gelegenheid Een goede tas is een onmisbaar item voor elke gelegenheid. Van werk tot weekend, van casual tot chique, een mooie Burkley tas moet praktisch zijn en er ook nog eens goed uitzien. In deze blog zullen we ons focussen op de Burkely tassen. Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, hebben een tijdl... meer

Over Make-up-club.be

Make-up-club.be is een initiatief dat ontstaan is vanuit een groep vrouwen die allen zochten naar manieren om beter voor de dag te komen. Al snel bleek dat deze formule goed werkte, waardoor meer jongere vrouwen zich aansloten. Daaruit ontstond een veelzijdig en variabel advies dat iedereen zelf kon toepassen. Toen het bereik zo groot werd dat het niet meer mogelijk was iedereen te helpen, besloten we om make-up-club.be op te richten, hierop kunnen mensen lezen wat onze tips zijn. U kunt deze doornemen op ieder tijdstip en zo vaak u maar wilt!

Doel

Het doel is en blijft hetzelfde als deze in het begin was; anderen helpen om beter voor de dag te komen. Zo krijgt u meer zelfvertrouwen en staat u beter in het leven. We bieden onze dienst geheel gratis aan op deze website, want we vinden het gewoon leuk! Met de huidige mode die steeds verandert, is het belangrijk om te begrijpen hoe u deze kunt gebruiken. Met een aantal gemakkelijke vuistregels kunt óók u een goed voorkomen realiseren, en omdat u hier tips vindt, bent u voorzien voor de rest van uw leven!

Team

Het team van Make-up-club.be bestaat, zoals al eerder vernoemd uit een groep vrouwen die zich graag bezig houden met mode en make-up. Het team bestaat op dit moment uit 5 personen, waarvan drie fulltime bezig zijn met make-up-club.be. We streven ernaar om gemotiveerd en gratis onze dienst te blijven verlenen, zodat we zelf goed voor de dag komen en ook u ervan kunt profiteren!

Toekomst

Onze visie is om ook in de toekomst het juiste advies te geven over trendy mode items en trends. U kunt ook in de toekomst op ons rekenen.